Review from FINLAND - imperiumi.net

23/05/2015 10:30
Sinatras
Six*Sexy*Songs
CD-R

 
 

Italiasta kajahtaa! Sinatras-nimisen viisikon sivuprojektiluonteinen yhtye tarjoaa death'n'roll-menoa kuuden biisin verran, core-elementtejä kuitenkaan meiningistä unohtamatta.

Six*Sexy*Songs on ehtaa tätä päivää. Biisien moderni tatsi on nimittäin täydellisyyttä hipovien soundien myötä melkoisen energistä ryöpytystä, mutta välillä vailla selkeää suuntaa. Jos toisaalta yhtye kuulostaakin Disturbedin astetta kaistapäisemmältä serkulta, toisaalta Sinatras on sotkenut mukaan myös selkeitä death-vivahteita. Groovailevat kitarat toisaalta tuovat mieleen raskaamman rockin jurnuttamisen reilulla metallimarinadilla. Lopputuloksena yhtye ei oikeastaan lokeroidu tiettyyn laatikkoon niin mitenkään, vaan pyrkii noukkimaan rusinat mukaan useasta eri pullasta.

Hybridilevytyksenä Six*Sexy*Songs on itse asiassa varsin hyvä onnistuminen, sillä niin tuotanto kuin vokalistin vahva örähtelykin pelittävät hyvin. Puolipuhtoiset lauluosuudetkin ajavat asiansa kelvollisesti. Näistä huolimatta biisikuusikko voisi olla paljon parempikin paketti. Sen moneen suuntaan sinkoileva sävellystyö kun ei täysin ongelmitta toimi ja näinpä teosta onkin vaikea varauksetta suositella. Jos tyylilajien villi yhdistely ei ole miinusmerkki kuuntelijan kriteereissä, on Sinatras varmasti tsekkaamisen arvoinen tapaus.